موسیقی ایده آل : سومین نشست سالانه مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری ۲۰ شهریورماه سال جاری با حضور تعدادی از ناشران در سالن کنفرانس برج میلاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، سومین نشست سالانه مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری عصر روز گذشته با حضور محسن رجب پور، مهدی کاشی، بابک چمن‌آرا و امیرعباس ستایشگر اعضای هیات مدیره مجمع و حضور ۳۲ ناشر در سالن برج میلاد با محوریت گزارش و پیشنهادات مدیرعامل مجمع، گزارش بازرس، تعیین روزنامه کثیرالانتشار، تعیین حق عضویت سالیانه اعضاء و انتخاب بازرس برگزار شد.
بابک چمن‌آرا پیش از حضور نماینده رسمی وزارت کشور درباره روند برگزاری این نشست توضیح داد: «فرم عضویت در مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری هم‌اکنون در دسترس قرارگرفته است و ناشران محترم می‌توانند نسبت به تکمیل و ارسال مدارک جهت عضویت اقدام نمایند. از این جلسه تمامی کارهای انجام‌شده برای اعضا خواهد بود.»
رئیس هیات‌مدیره مجمع صنفی درباره عضویت در این صنف گفت: «در کوتاه‌مدت قطعاً تمامی شرکت‌ها به عضویت این مجمع درخواهند آمد چراکه برخی از مسوولیت‌ها اعم از تمدید و صدور پروانه شرکت‌ها به بخش خصوصی واگذار می‌شود و حتی اگر مستقیماً بر عهده مجمع صنفی گذاشته نشود، تحت نظر این مجمع خواهد بود و این ساده‌ترین اتفاقی است که در آینده نه‌چندان دور شاهدش هستیم.»
گزارش و پیشنهادات مدیرعامل مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری
محسن رجب پور مدیرعامل مجمع در ابتدا ضمن ابراز خوشحالی از برداشتن قدم‌های روبه‌جلو در این صنف و تشکر از ناشرانی که در این نشست حضور به هم رسانده‌اند گفت: «امیدوارم همکاران دیگر نیز به عضویت مجمع دربیایند و در این نشست‌ها شرکت کنند تا بتوانیم صنف قدرتمندی داشته باشیم. به ترتیب اتفاقاتی را که در یک سال گذشته رقم‌زده‌ایم را اعلام می‌کنم.»
مدیرعامل مجمع اظهار کرد: «با توجه به رسمیت صنف در دفتر موسیقی، خواستار شدیم تا در تصمیمات بزرگ و مهم با ما مشورت داشته باشند در همین راستا در طرح بزرگی که در دو سال اخیر در دست بررسی و اجرا داشتند که در مجموعه‌های معاونت هنری اعم از موسیقی آن را به انجام برسانند مشارکت کردیم. این طرح در حوزه موسیقی مربوط به اعطای مجوزهای تشویقی به ناشران و تولیدکنندگان است تا دیگر برای برگزاری یک اجرا نیازمند دریافت مجوز نباشند. به همین دلیل رفتارهایی را تعیین کرده بودند و برای رتبه‌بندی از ما در دو مقوله اجرا و تولید مشورت‌هایی را گرفتند. و ما با در نظر گرفتن تمام حقوق همکارانمان تمهیداتی را اندیشیدیم تا این کار بانظم بیشتری انجام شود. البته به انجام رسیدن این طرح به خود دفتر موسیقی مربوط می‌شود.»
وی درباره مشکل دخالت شورای موسیقی در بخش فرا موسیقی آثار شنیداری اشاره کرد و گفت: «این مشکلات اساسی را رفع کردیم که ایراداتی بعضاً به لحن و نوع خوانش خواننده گرفته می‌شد و تلاش کردیم بخش کارشناسی به‌شدت آسان‌تر شود و با تلاش‌ها و همکاری فرزاد طالبی (مدیرکل دفتر موسیقی) در حوزه موسیقی تصمیم بر این شد تا شورای موسیقی را از بخش آثار بی‌کلام سبک‌های کلاسیک و اصیل ایرانی حذف کنیم تا این آثار در مدت‌زمان چند روز مجوزهای لازم را اخذ نماید.»
رجب پور با اعلام اینکه گرفتن شماره‌حساب به نام مجمع صنفی کار آسانی نبود دراین‌باره بیان کرد: «شرکت باید در این حوزه به ثبت می‌رسید که در این راستا چندین بار اقدام کردیم و نهایتاً ماه گذشته شماره‌حساب مجمع صادر شد. با این حساب تلاش خواهیم کرد تا تمامی ناشران به عضویت مجمع دربیایند چراکه سرویس‌دهی صنف صرفاً برای اعضای آن خواهد بود.»
مدیرعامل مجمع بابیان اینکه پیش‌ازاین برای مجوز اماکن کنسرت‌ها به زمانی بین ۱۰ تا ۱۵ روز نیاز بود، گفت: «اکنون این مسئله مرتفع و تقریباً استعلامات در سه مرحله ماه محرم و صفر، ماه رمضان و ایام فاطمیه موکول شده است. با این حساب اگر مشکل جدی برای هنرمند در این اداره نباشد، در کمتر از ۴۸ ساعت مجوز اماکن صادر می‌شود.»
وی اضافه کرد: «با هماهنگی بین مجمع و پلیس امنیت کارتی با عنوان کارت تهیه‌کنندگی به اعضا ارائه خواهد شد که علاوه بر شخص تهیه‌کننده، دو نفر از کارکنان اجرایی نیز نامشان به ثبت می‌رسد تا دیگر برای مراجعه به اداره اماکن، مدیران در صف‌های طولانی معطل نشوند و رفتاری درخور یک مدیرعامل با آن‌ها شود.»

photo_2017-09-12_13-07-15

انتهای خبر / 

Leave a Reply

Your email address will not be published.